Please enable JS

Шест задължителни неща за всеки мъжки гардероб

img

За всички, които попадат в категорията начинаещи в модата, предлагаме списък с указания относно есенциалните елементи в облеклото на всеки уважаващ себе си мъж.

1.Вратовръзки

Инвестирайте в двата вида – широки или тънки, в най-различни цветове, така че да имате по една за всяко облекло. Въпреки, че силно препоръчваме да имате по една черна и бяла вратовръзка, експериментирайте с цветове, модели и материали, тъй като те могат да предоставят лесен контраст в комбинация с риза и сако, както и да допълнят вашето облекло като един фин акцент от най-различни цветове.
 

2.Черни мъжки обувки

Те могат да бъдат носени не само с костюм. Една от популярните модни тенденции в мъжката мода е съчетанието на черни официални обувки с тесни дънки. Черни обувки със стилна катарама е Вашия добър избор.
 

3.Бомберг якета

Без значение стила на тези мъжки якета – дали от естествена или от еко кожа, плътен цвят или искрящо ярко, всяко от тях е с универсално приложение и елемент от най-съществено значение за наличност в мъжкия гардероб.
 

4.Оксфорд ризи

Една бяла риза оксфорд е за предпочитане, тъй като се комбинира с всичко и дава добре облечен външен вид, дори без много усилия от Ваша страна. Стремете се към 100% памук. Ако наистина искате да се откроявате, може да вземете оксфорд ризи в искрящи цветове, включително лилаво, оранжево, червено, розово.
 

5.Аксесоари

Един черен колан е най-необходимия аксесоар, който всеки мъж трябва да има, защото подхожда както за официални, така и за ежедневни събития.
 

6.Костюм

Обикновено един единствен костюм не се вписва за всеки повод. В действителност е добра идея да имате по един различен костюм за всеки сезон. За лятото е най-добре да изберете лен, а през зимата се доверете на фина вълнена материя. 

 

 


3818 414   


Последни статии

Коментари/ 3818